개인 데이터 보호법 2010

개인 정보 보호 정책에 대한 인정

이 사이트를 사용함으로써 귀하는 당사의 개인 정보 보호 정책: 데이터 사용에 대한 고지 및 동의의 조건을 검토했음을 인정하고 이에 따라 당사가 귀하의 개인 데이터 및 사용자 데이터를 수집, 사용 및 전송할 수 있다는 데 동의합니다. 본 약관에 동의하지 않는 경우 당사 사이트를 사용하지 않기로 선택할 수 있으며 이 사이트를 통해 개인 데이터를 제공하지 마십시오. 본 개인정보 취급방침 및 동의는 당사 사이트 이용 약관의 일부를 구성하며 말레이시아 법률의 적용을 받고 이에 따라 해석됩니다. 본 개인 정보 보호 정책 및 동의는 사이트를 통하지 않고 개인 데이터를 제공하거나 사용하는 데 적용되지 않습니다. 당사의 개인 정보 보호 정책 및 동의 전체를 주의 깊게 읽으십시오. 본 정책이나 당사의 데이터 수집, 저장 및 사용 관행에 대해 질문이 있는 경우 아래에 제공된 방법으로 당사에 문의하십시오.

펭가쿠안 케냐탄 프리바시 카미

Dengan menggunakan laman ini, anda mengakui bahawa anda telah mengkaji Dasar-dasar Privasi kami: Notis dan Persetujuan Untuk Penggunaan Data dan bersetuju bahawa kami boleh mengumpul, menggunakan dan memindahkan Data Peribadi dan Data Peribadi Pengguna menurut Dasar Privasi tersebut. Jika anda tidak bersetuju dengan terma-terma ini, anda boleh memilih untuk tidak menggunakan laman kami, dan sila jangan memberi apa-apa Data Peribadi melalui laman ini. Kenyataan Privasi dan Persetujuan ini adalah sebahagian daripada Terma-Terma Penggunaan laman sesawang kami dan ia ditadbirkan oleh dan ditafsirkan mengikut undang-undang 말레이시아. Sila ambil perhatian bahawa Kenyataan Privasi dan Persetujuan tidak berkaitan kepada pemberian atau penggunaan 데이터 Peribadi selain melalui Laman ini. Sila baca kesemua Kenyataan Privasi dan Persetujuan dengan berhati-hati. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai Pernyataan ini atau mengenai pengumpulan data, penyimpanan dan pengamalan penggunaan kami, sila menghubungi kami seperti dilampirkan di bawah.

개인정보 및 개인정보 보호정책

엔트로피 에너지 Sdn. Bhd. (“EE”)는 개인 데이터와 관련하여 개인의 프라이버시를 존중합니다. 본 개인 데이터 및 개인 정보 보호 정책은 2010년 개인 데이터 보호법(“법”)에 따라 작성되었습니다. 본 개인 데이터 및 개인 정보 보호 정책의 목적에 따라 "개인 데이터"는 해당 법률에 정의된 의미를 갖습니다.

  1. 개인정보 수집 목적
  • 인터넷이나 다른 방법을 통해 귀하의 개인 데이터를 EE에 제공함으로써 귀하는 EE가 다음 목적으로 개인 데이터를 수집, 보유 및 사용한다는 데 동의합니다:
    • EE의 비즈니스에 따라 서비스 제공;
    • EE 프로그램에 따라 신청서 처리;
    • 상품 및 서비스 마케팅 및 광고 및/또는 판촉 자료 전송;
    • 귀하를 위한 새로운 상품 및 서비스에 대한 연구 수행;
    • 법률에 따라 매칭 절차를 수행합니다;
    • 특별 제안이나 신제품, 업데이트 및 프로모션에 대한 알림;
    • 사이트의 다양한 영역에 대한 관심과 사용을 측정하기 위해 귀하의 행동과 특성에 대한 통계 및 분석을 수행하고 이 정보를 배너에 노출되거나 클릭한 사용자 수에 관한 정보와 함께 광고주에게 제공합니다;
    • 위의 목적을 위해 또는 법률에 따라 요구될 수 있는 공개.
  • 귀하는 또한 EE가 귀하의 개인 데이터를 EE의 지주 회사, 자회사, 관련 회사, 관련 회사 및 제휴 회사는 물론 그 자회사, 관련 회사 및 제휴 회사를 포함하되 이에 국한되지 않는 제3자(말레이시아 또는 해외)에게 공개하고 전송할 수 있다는 데 동의합니다. 현지 및 국제(“그룹”), 대리인, 계약자, 파트너, 광고주, 네트워크 운영자, 규제 당국 또는 관련 금융 기관(경우에 따라), EE에 대한 기밀 유지 의무가 있는 기타 개인, EE를 대신하여 A1의 목적을 위해 해당 개인 데이터를 사용, 공개, 보유, 처리, 유지 또는 전송할 수 있는 EE의 권리에 대한 세부 정보는 귀하와 EE의 실제 또는 제안된 양수인 또는 양수인이 제공합니다.
  • 충분한 개인 데이터가 제공되지 않거나 EE가 만족스럽지 않은 경우 A1의 위 목적 중 하나에 대한 귀하의 신청 또는 요청이 EE에 승인되지 않을 수 있습니다.
  • 귀하가 제공한 모든 개인 데이터는 A1에 명시된 목적을 달성하는 데 필요하거나 법적 규제, 회계 요구 사항을 충족하거나 EE의 이익을 보호하는 데 필요한 기간 동안 EE에서 보관합니다.
  • 귀하가 18세 미만이거나 귀하의 업무를 관리하도록 법원에서 임명한 사람이 있거나 귀하를 대신하여 업무를 관리할 사람을 서면으로 승인한 경우 부모의 동의를 받으시기 바랍니다. /보호자 또는 법원에서 임명한 사람 및/또는 귀하를 대신하여 행동하고 업무를 관리하도록 권한을 부여받은 사람은 귀하의 개인 데이터를 EE에 공개하기 전에 먼저 확보해야 합니다.
  1. 기밀 유지
  • EE가 보유한 개인 데이터는 수시로 시행될 수 있는 관련 법률에 따라 EE의 개인 데이터 및 개인 정보 보호 정책에 따라 기밀로 유지됩니다.
  • 방문자가 사이트 또는 사이트의 일부에 전송하거나 게시한 개인 데이터 이외의 모든 질문, 의견, 제안 또는 정보는 기밀이 아니며 비독점적인 방식으로 EE에 자발적으로 제공되는 것으로 간주됩니다. EE는 제품 및 서비스의 개발, 제조 및 마케팅과 관련하여 제3자에게 정보를 전달하는 것을 포함하여 그러한 정보를 자유롭게 사용, 재생산, 공개, 전송, 출판, 방송 및/또는 다른 곳에 게시할 수 있는 권리를 보유합니다. 고객의 요구를 충족.
  1. 개인정보의 안전
  • EE가 보유한 개인 데이터를 최신 상태로 유지하고 손실, 오용, 수정, 무단 또는 우발적 액세스 또는 공개, 변경 또는 파기로부터 보호하기 위해 모든 합리적인 노력과 실제 조치가 취해집니다.
  1. 개인정보의 정확성
  • 당사에 제출되고 당사가 보관하는 모든 개인 데이터가 정확하고 오해의 소지가 없으며 모든 측면에서 업데이트되고 완전하다는 것을 확인하는 것은 귀하의 의무입니다. 의심의 여지를 없애기 위해 당사 및/또는 그룹 및/또는 그 직원, 승인된 임원 또는 대리인은 귀하가 당사에 제출한 부정확하고, 오해의 소지가 있고, 불완전하고, 업데이트되지 않은 개인 데이터에 대해 책임을 지지 않습니다.
  1. 연결
  • 당사 웹사이트에는 다른 사이트 및 페이지에 대한 링크가 포함될 수 있습니다. 예를 들어 광고주의 배너를 클릭하는 등 링크를 활성화하면 귀하는 당사 웹사이트를 떠나게 되며 EE는 귀하가 당사 웹사이트를 떠난 후에 귀하가 다른 법인에 제공한 개인 데이터 또는 기타 정보에 대해 통제권을 행사하지 않습니다.
  1. 개인 데이터에 대한 접근 권리
  • 이 법에 따라 귀하는 규정된 수수료를 지불하고 EE가 보유한 귀하의 개인 데이터에 액세스하고 부정확하거나 불완전하거나 오해의 소지가 있거나 최신이 아닌 개인 데이터의 수정을 요청할 권리가 있습니다.
  • EE의 개인 데이터 및 개인 정보 보호 정책에 대해 질문이 있는 경우, 개인 데이터에 대한 액세스를 요청하려는 경우, 개인 데이터를 수정하려는 경우 또는 개인 데이터 처리에 대한 EE의 동의를 철회하려는 경우 A1의 목적을 위해 또는 A2에 명시된 제3자에게 귀하의 개인 데이터를 전송하기 위해 귀하는 다음 주소로 서면 요청을 보낼 수 있습니다:
    • 엔트로피 에너지 Sdn. Bhd.
      Suite 7.03 Menara UOA II, 21 Jalan Pinang, 50450, 쿠알라룸푸르
       
    • 케어라인 : +6010 288 0787
      이메일: admin@kraton.com.my
  • EE는 귀하의 개인 데이터 요청 처리에 대해 합당한 수수료를 청구할 권리를 보유합니다.

데이터 Peribadi DAN DASAR PRIVASI

엔트로피 에너지 Sdn. Bhd. (“EE”) menghormati 데이터 peribadi berhubung dengan hak privasi setiap individu. Data Peribadi dan Dasar Privasi(“DPDP”) ini diolah mengikut Akta Perlindungan Data Peribadi 2010(“Akta tersebut”) dan Peraturan-Peraturan Perlindungan Data Peribadi 2013(“Peraturan tersebut”). Bagi tujuan ini, “Data Peribadi” akan mempunyai maksud sepertimana yang dijelaskan di dalam Akta tersebut.

  1. 투후안 펜검풀란 데이터 페리바디
  • Apabila anda memberikan 데이터 Peribadi anda kepada EE melalui internet atau sebaliknya, anda telah bersetuju bahawa EE akan mengumpul, menyimpan dan menggunakan 데이터 Peribadi tersebut untuk tujuan yang berikut:-
    • Menyediakan perkhidmatan untuk anda di bawah mana-mana perniagaan EE;
    • Memproses permohonan anda di bawah mana-mana 프로그램 EE;
    • Pemasaran barangan dan perkhidmatan serta menghantar apa-apa iklan dan/atau bahan promosi kepada anda;
    • Mengendalikan penyelidikan ke atas barangan baru dan perkhidmatan untuk anda;
    • Menjalankan prosedur yang hampir sama mengikut undang-undang;
    • Memaklumkan kepada anda tawaran khas atau produk baru, terkini dan promosi;
    • Melaksanakan pengiraan statistik dan analisis tingkah laku serta ciri-ciri anda untuk mengukur kepentingan dalam penggunaan pelbagai jenis laman sesawang dan menyediakan maklumat ini kepada para pengiklan dengan maklumat berkenaan beserta bilangan pengguna yang telah terdedah kepada atau klik pada 배너 mere 카;
    • Membuat pendedahan tersebut sebagaimana yang dikehendaki bagi mana-mana maksud di atas atau oleh undang-undang
  • Anda selanjutnya bersetuju bahawa EE boleh mendedahkan dan memindahkan Data Peribadi anda(samada di dalam Malaysia atau di luar negara) kepada pihak ketiga(samada di dalam Malaysia atau di luar negara) termasuk tetapi tidak terhad kepada syarikat induk EE, anak-anak syarikat, sya 리캇 -syarikat yang dikaitkan, berkaitan dan gabungan syarikat-syarikat serta anak-anak syarikat mereka, syarikat-syarikat bersekutu dan syarikat-syarikat di bawah gabungan syarikat mereka, untuk kedua-dua tempatan dan antarabangsa(“kumpulan syarikat”) ) 에이전트, 에이전트 -kontraktor, rakan kongsi, para pengiklan, 운영자 rangkaian, syarikat-syarikat yang berkaitan, mana-mana pihak yang berkuasa untuk mengawal selia atau institusi-institusi kewangan yang berkaitan, mengikut mana-mana yang berkenaan, mana-mana pihak yang bertanggungjawab ter 하답 케라시안 kepada EE, mana-mana syarikat yang berada di dalam kumpulannya, mana-mana pihak yang menjadi rujukan yang mana butirannya telah diberikan oleh anda dan mana-mana pemegang serahhak EE yang sebenar atau yang telah dicadangkan atau penerima pindahan hak EE yang mempunyai hak ter 하다압안다 untuk digunakan, didedah, dipegang, diroses, disimpan atau dipindahkan Data Peribadi tersebut bagi tujuan A1 di sini untuk dan bagi pihak GHB.
  • Sekiranya 데이터 Peribadi yang mencukupi tidak dibekalkan atau tidak memuaskan EE sila ambil perhatian bahawa permohonan atau permintaan anda kepada EE untuk apa-apa tujuan yang dinyatakan di A1 tidak akan diterima.
  • 마나-마나 데이터 Peribadi yang telah anda kemukakan akan disimpan oleh EE selama tempoh yang perlu bagi tujuan yang dinyatakan di A1 atau dikehendaki untuk memenuhi kehendak undang-undang, perakaunan, keperluan atau melindungi kepentingan EE.
  • Jika anda dibawah umur lapan belas (18) tahun dan/atau Mahkamah telah melantik seseorang untuk menguruskan hal ehwal anda dan/atau telah diberi kuasa secara bertulis kepada seseorang untuk bertindak bagi pihak anda dan menguruskan hal ehwal anda, sila ambil MAKLUM bahawa 페르세투후안 다리파다 이부바파 /penjaga atau mana-mana orang yang dilantik oleh Mahkamah atau orang yang diberi kuasa untuk bertindak bagi pihak anda dan menguruskan hal ehwal anda MESTILAH DIPEROLEH terlebih dahulu sebelum anda mendedahkan apa-apa data peribadi anda kepada EE.
  1. 케라시아안
  • 데이터 Peribadi yang dipegang oleh EE akan dirahsiakan mengikut 데이터 Peribadi dan Dasar Privasi menurut mana-mana undang-undang yang terpakai dan berkuatkuasa dari semasa ke semasa.
  • Sebarang pertanyaan, komen, cadangan atau maklumat selain daripada Data Peribadi yang telah dihantar atau diposkan ke laman sesawang ini, atau mana-mana bahagian daripada laman sesawang ini oleh pelawat akan dianggap diberi secara sukarela kepada EE secara tidak sulit dan bukan hakmiliknya. EE berhak untuk untuk menggunakan, mengeluarkan semula, menghantar, menerbitkan, menyiarkan dan/atau mengeposkan maklumat tersebut di tempat lain secara bebas, termasuk menyerahkan maklumat tersebut kepada mana-mana pihak ketiga contohnya, berkaitan dengan pembangunan, pembuatan, pemasaran produk dan perkhidmatan serta untuk memenuhi 케펄루안 펠랑간.
  1. 케셀라마탄 데이터 페리바디
  • Kami mengekalkan langkah-langkah praktikal bagi memastikan 데이터 Peribadi yang anda berikan kepada kami dilindungi daripada pemusnahan, kehilangan, ubahsuaian, penzahiran atau akses kepada 데이터 Peribadi anda secara tidak sengaja atau tidak dibenarkan
  1. 케테파탄 데이터 페리바디
  • Anda bertanggungjawab untuk memastikan semua Data Peribadi anda yang telah diserahkan dan disimpan oleh kami adalah tepat, tidak mengelirukan, telah dikemaskini serta lengkap dari segala aspek. Bagi mengelakkan sebarang keraguan, kami dan/atau kumpulan syarikat dan/atau para pekerjanya atau pegawai yang telah diberi kuasa atau agen-agen tidak akan bertanggungjawab terhadap mana-mana data peribadi anda telah diserahkan kepada kami yang tidak tepat, mengelirukan, tidak lengka 피 단 티닥 디케마스키니.
  1. 파우탄
  • Laman sesawang kami mungkin mengandungi pautan ke laman-laman sesawang lain. Dengan mengaktifkan pautan tersebut, sebagai contoh seperti klik pada 배너 pengiklan, anda meninggalkan laman sesawang kami dan EE tidak melaksanakan kawalan ke atas mana-mana Data Peribadi atau apa-apa maklumat lain yang anda berikan kepada mana-mana entiti lain selepas anda meninggalkan laman se 사왕 카미.
  1. HAK Pengaksesan 데이터 페리바디
  • Di bawah Akta tersebut, anda mempunyai hak akses ke atas Data Peribadi anda yang dipegang oleh EE pada pembayaran kos yang telah ditetapkan dan untuk membuat permohonan pembetulan data peribadi yang tidak tepat, tidak lengkap, mengelirukan, atau tidak dikemaskini.
  • Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai 데이터 Peribadi dan Dasar Privasi(“DPDP”) EE atau anda ingin mengakses 데이터 Peribadi anda atau jika anda ingin membuat pembetulan ke atas 데이터 Peribadi anda, atau jika anda ingin menarikbalik kebenaran anda untuk EE memproses 데이터 Peribadi anda bagi tujuan di A1 atau untuk memindahkan Data Peribadi anda kepada pihak ketiga yang dinyatakan dalam A2, anda boleh menghantar permintaan anda tersebut secara bertulis seperti di alamat berikut:-

    엔트로피 에너지 Sdn. Bhd.
    모음곡 7.03 메나라 UOA II,
     21 Jalan Pinang, 50450, 쿠알라룸푸르

  • 케어라인 : +6010 288 0787
    이메일: admin@kraton.com.my
  • EE berhak untuk mengenakan bayaran fi yang berpatutan untuk memproses sebarang permohonan untuk mendapatkan data peribadi anda sahaja.
우리 고객 지원팀이 귀하의 질문에 답변해 드립니다. 무엇이든 물어보세요!